IN-MOTION Paramedisch Centrum is op alle locaties per direct alleen toegankelijk voor fysiotherapie en revalidatie trajecten  met inachtneming van nieuwe regels en adviezen vanuit de overheid.

Om het werken op de praktijk op een veilige en een verantwoorde wijze te laten verlopen, hebben wij de nodige maatregelen getroffen. 

Maatregelen:

Om zo min mogelijk mensen tegelijkertijd in de wandelgangen en in de wachtruimte te hebben, passen wij de werktijden van de therapeuten aan.

Bij binnenkomst, in de wandelgangen en in de wachtruimte is het dragen van een mondkapje verplicht.

De commerciële paramedische fitnessgroepen  in de avonduren en op zaterdagmorgen zijn opgeschort tot en met 14 januari 2022. Daarna wordt gekeken of deze groepen weer opgestart kunnen worden.

Ook overdag kunnen commerciële abonnementshouders niet terecht tot en met 14 januari 2022.

U wordt verzocht de 1,5 meter regel toe te passen. 

Graag pas op de afgesproken tijd binnen te komen. Na afloop van de behandeling verzoeken wij u het pand meteen te verlaten.

Wij verzoeken u zoveel mogelijk alleen te verschijnen op afspraak.

Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren. Hiertoe staat bij de ingang binnen een tafel met desinfectans. Schudt geen handen en nies of hoest in uw elleboog.

U wordt verzocht zelf meerdere handdoeken mee te nemen en een eventuele hoeslaken. Bij voorkeur 1 grote badlaken en twee middelgrote handdoeken.

Bij behandeling in de thuissituatie is er in beginsel, naast de patiënt, niemand in de ruimte aanwezig zijn. Indien noodzakelijk hanteer de 1,5 meter afstand.

Wij zullen na iedere behandeling de bank, deurklinken en andere contactoppervlakken desinfecteren. 

 

Ten slotte vragen wij u nadrukkelijk geen afspraak te maken of uw reeds gemaakte afspraak af te bellen wanneer u de volgende symptomen vertoont:

(neus) verkoudheid, hoesten, kuchen of veelvuldig niezen, keelpijn, verhoging (tot 38 gr) of koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, extreme vermoeidheid, je ziek voelen en/of diarree.

Iemand in zijn/haar huishouden heeft die koorts (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie via telefoon 076 – 521 89 13 of via e-mail: info@in-motionbreda.nl

Team IN-MOTION