francienAl sinds mijn afstuderen als algemeen fysiotherapeut aan Avans hogeschool in Breda (2001), was het snel duidelijk dat mijn grootste interesse en passie ligt in het onderzoeken en behandelen  van kinderen. Ik kon al vrij snel aan de slag bij Koninklijke Visio in Breda, waar ik me gespecialiseerd heb in het onderzoeken en behandelen van kinderen met een visuele (en verstandelijke) beperking.

Nadat ik zelf 3 kinderen heb gekregen, bleef de wens bestaan om de opleiding tot master kinderfysiotherapie (avans plus, breda) te gaan doen. Deze heb ik in 2014 met succes afgerond.

Sinds juli 2016 ben ik met veel plezier een nieuwe uitdaging aangegaan bij In-Motion Kinderfysiotherapie. Ik vind een goede samenwerking tussen kinderen, ouders,  school en andere betrokkenen belangrijk om een goed resultaat te krijgen.

Verder ben ik een echt familie mens en geniet ik volop van alle gezelligheid en activiteit, die een druk gezin met 3 kinderen met zich meebrengt. Als ik nog tijd over heb, dan drink ik graag een kopje thee met vriendinnen, lees ik een boek of kijk Netflix. Fotografie en hardlopen heeft ook mijn interesse .