In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op Avans Hogeschool in Breda. Het jaar, voordat ik startte met de opleiding fysiotherapie, heb ik een jaar gestudeerd voor gymleraar op Fontys Sporthogeschool, waarbij ik mijn propedeuse heb behaald. Tijdens mijn studie Fysiotherapie heb ik in het laatste jaar stage gelopen bij In-Motion. Deze stage is voor mij heel leerzaam geweest en ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om vervolgens hier ook als fysiotherapeut werkzaam te zijn. Ook heb ik tijdens mijn studie de minor wervelkolom gevolgd. Dit heeft mijn interesse en kennis in de wervelkolom vergroot. Mijn verdere interesses liggen in de sportrevalidatie en het schoudergewricht.

Na het behalen van de studie fysiotherapie heb ik de ambitie om nog door te gaan studeren en hierdoor mezelf te specialiseren in het vak. Ik heb enorm veel zin om mezelf door te blijven ontwikkelen en om zo meer ‘’tools’’ tot mijn beschikking te hebben om de mensen te helpen. Afgelopen jaar heb ik de cursus shockwavetherapie gevolgd.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. De sporten, die ik zelf regelmatig beoefen, zijn voetbal en wielrennen. Naast het zelf sporten vind ik het ook leuk om sport te kijken. Ook houd ik van reizen en leuke dingen doen met vrienden/familie.